global template Stores - ps3-forum.nl

Springen naar inhoud

Welkom op ps3-forum.nl


Dit is de plek waar vele gamers samenkomen.. Je kan nu gratis een account aanmaken. Hiermee kun je berichten en onderwerpen plaatsten op het forum. Als je al een account hebt kun je hier Inloggen of een Account Aanmaken.
forumindexad1

Stores

Bekijk hier alle game stores van de benelux

Subforums

Dreamgame

Dreamgame is een online gamekey store , die gespecaliseerd is in het verkoop van digitale codes waarmee nieuw en oude games geactiveerd kunnen worden en legaal gedownload kunnen worden

24/7 zijn de gamekeys beschikbaar voor jullie!


DREAMGAME

Koop hier je gamekeys

  • 10898 keer bezocht

Airsoftmonkey

Wij van Airsoft Monkey specialiseren ons in de HPA airsoft wereld. Iedereen die actief bezig is met airsoft kent het wel. Een piston die afbreekt, gears die je opnieuw moet shimmen, een veer die te ver is afgeknipt, selector plate die vastloopt en ga maar verder. Ook je gearbox upgraden kost enorm veel geld en dan blijf je nog steeds last hebben van deze standaard problemen. Stel je nu eens voor dat je een gearbox zou hebben die al deze problemen niet meer zou hebben, wel dan ben je met een HPA systeem perfect bediend.

In de HPA airsoft wereld werk je op luchtdruk en heb je veel minder bewegende delen in je gearbox waardoor er geen problemen meer kunnun ontstaan. Wij bieden het de PolarStar systemen aan welke de nummer 1 zijn in de airsoft HPA wereld, maar ook zeker de SMP systemen van Wolverine Airsoft welke ook enorm sterk zijn en een stuk goedkoper.

  • 7233 keer bezocht


Enkele pagina

  Onderwerp Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo

Enkele pagina

  • Please log in to post a topic

forumindexad2 forumindexad2

Dit forum wordt onderhouden VR Master