global template Forum Regels - ps3-forum.nl

Springen naar inhoud

Welkom op ps3-forum.nl


Dit is de plek waar vele gamers samenkomen.. Je kan nu gratis een account aanmaken. Hiermee kun je berichten en onderwerpen plaatsten op het forum. Als je al een account hebt kun je hier Inloggen of een Account Aanmaken.

Forum Regels

Laatste update: 13-03-2015 22:50

1 Regels algemeen

1.1 Plaats een onderwerp in het daarvoor bestemde gedeelte

1.2 Plaats geen onderwerpen en/of berichten over een conflict met een ander lid. Mocht het zo zijn dat een lid mogelijkerwijs een bedreiging vormt door bijvoorbeeld oplichtingspraktijken, meld dit dan aan een moderator.

1.3 Plaats geen privé- of privacygevoelige informatie.

1.4 Behandel anderen met respect.

1.5 Het aanbieden van illegale producten is niet toegestaan.

1.6 Pleeg geen inbreuk op auteursrechten/copyright.

1.7 Plaats uitsluitend relevante en inhoudelijke berichten. Voor de verkoophoek geldt: Plaats alleen reacties indien het een bieding of een directe vraag over het product of de dienst betreft. Berichten als bijvoorbeeld "pb verstuurd" en "pb graag" voegen op geen enkele wijze iets toe aan een onderwerp.

1.8 Plaats geen zaken als reclame en affiliate links.

1.9 Maak gebruik van hoofdletters, punten en komma's. Zorg ervoor dat je ABN kan. (Algemeen Beschaafd Nederlands)

1.10 Rapporteer regelovertredingen, ga niet zelf in discussie. Je kan berichten aangeven met de uitroepteken-button.

1.11 Het is niet toegestaan om links, tips, tutorials of video's te plaatsen over het jailbreaken en/of ombouwen van een PlayStation. Het bespreken van het modden van een PS3 (Cases, lichten en/of losse onderdelen) is wel toegestaan. Mits er geen aanpassingen in de software benodigd zijn.

1.12 Het is toegestaan om te discussiëren over glitches, mods en/of exploits van PlayStation Games mits daarvoor geen aanpassingen in de PlayStation Hardware en/of Software gedaan moeten worden.

1.13 Het publiekelijk ventileren van je ongenoegen over PS3-Forum is niet toegestaan, wanneer je de site niet bevalt, een regel niet zint, of hier niet meer wil komen - hou de eer aan jezelf en vertrek. Het geven van feedback en handreikingen kan gedaan worden per privé bericht aan een van de beheerders.

1.14 Het is niet toegestaan je eigen clan te promoten op het forum.

1.15 Het discussiëren van on-gerelateerde dingen ten opzichte van de Community kan ik het daarvoor bestemde Off-Topic Forum.

2 Forum Regels

2.1 De maximale dimensies voor het instellen van een avatar zijn: 180x100. naar 100 x 100.

2.2 Het is niet toegestaan om offensief getinte inhoud te posten. In berichten, downloads, topics, avatars, afbeeldingen of handtekeningen.

2.3 Het wijzigen van de gebruikersnaam kan. Hiervoor dien je een premium account te hebben.

2.4 Er zijn geen vaste dimensies voor het instellen van een handtekening. Zorg ervoor dat deze niet te groot. Wanneer een handtekening niet juist is zal een moderator een bericht naar je opsturen. naar >>> De maximale dimensies voor het instellen van een handtekening zijn 700 x 125 px.

2.5 Ieder lid is aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud van zijn of haar bericht.

3 Privacy

3.1 Administrators hebben het recht om chatlogs terug te lezen.

3.2 Moderators en Administrators hebben het recht om berichten te verwijderen en/of te wijzigen als deze in strijd zijn met de regels.

3.3 Gamingchannel zal altijd zorgvuldig omgaan met uw gegevens en deze nooit openbaar maken.

3.4 Gamingchannel is niet aansprakelijk over de inhoud van de advertenties.

4 Clan

4.1 Clan leaders hebben het recht om een lid te verwijderen wanneer deze zich niet aan de forum regels houdt.

4.2 Clan leaders hebben het recht om inactieve leden te verwijderen.

4.3 Clan leaders hebben het recht om leden een waarschuwing op te leggen/te bannen wanneer deze zich misdraagt bij/op clan gerelateerde diensten zoals PSN, Battlelog, COD: Elite. Minecraft Server en Gamebattles.

Bij het klikken van de onderstaande button ga je akkoord met de forum regels en bevestig je daarbij dat je ze hebt gelezen.


Dit forum wordt onderhouden VR Master