global template GTA V Installatie hangt vast. - GTA V - ps3-forum.nl

Springen naar inhoud

Welkom op ps3-forum.nl


Dit is de plek waar vele gamers samenkomen.. Je kan nu gratis een account aanmaken. Hiermee kun je berichten en onderwerpen plaatsten op het forum. Als je al een account hebt kun je hier Inloggen of een Account Aanmaken.
topic

GTA V Installatie hangt vast.

GTA V GTA 5 installeren installatie loopt vast download niet meer

Advertentie

topicad1 topicad1

  • Please log in to reply
Er zijn 1 reacties in dit onderwerp

#1
[GAST] Snuifduif_BE_*

[GAST] Snuifduif_BE_*
  • Gasten

Ik heb een nieuwe PS3 gekocht omdat mijn vorige het niet meer deed, maar de installatie van GTA V loopt steeds vast, het is geen echte "freeze", de animaties op de achtergrond blijven lopen, het circeltje langs het gedownloade deel blijft ronddraaien rechts onder in de hoek, maar hij blijft steeds vast lopen op 2490 MB - 2511 MB (daar tussenin) en alle andere spellen die ik heb gaan, buiten het spel GTA V. De oude PS3 was een 160GB/GO, mijn nieuwe is een 500GB/SLIM, op de DISK van GTA V zelf is geen kras te bespeuren of is niet vuil. Zelf heb ik al een E-mail gestuurt naar de helpdesk van Playstation, maar ze zeiden dat ik mijn Ethernet instellingen handmatig moest aanpassen volgens de eisen in hun E-mail en kwamen ook af met het bestandssysteem te herstellen en de database te reconstrueren in safe mode, maar beide hadden geen effect.


Dit zijn zowat alle dingen die ik heb geprobeerd:
- Bestandssysteem herstel (safe mode)
- Database reconstrueren (safe mode)
- PS3 systeem herstellen (safe mode)
- Nadat de game niet meer installeerde en bleef vast hangen, afgesloten, de optie "hulpprogramma voor gamedata" gewist (de DLC voor de game installeerd en de 2501MB van het geïnstalleerde spel gewist) en erna opnieuw geprobeerd.
- De game zonder ethernet geprobeerd te installeren
- De disk zuiver gemaakt en opnieuw geprobeerd (geen kras of vingerafdrukken, de disk is zo goed als nieuw)
- De game direct proberen te installeren zonder de voorgaande 11 updates
- De ethernet instellingen aangepast die de helpdesk van playstation mij voorstelde toegepast, maar het probleem werd niet opgelost. Maar het is de installatie van het spel zelf dus er is geen ethernet vereist


Op mijn vorige PS3 had ik geen problemen en installeerde het spel.  ik weet dus geen raad meer, ik heb alles op het internet erover opgezocht, maar nergens in een oplossing te vinden. Ik heb nog veel mensen gezien die hetzelfde probleem hebben, ik heb Rockstar Social Club een request gestuurd over het probleem, en nog vele andere support sites. Maar niemand weet raad, hopelijk weet er hier iemand raad ermee.

Alvast bedankt!
 #2
Jochemfey

Jochemfey

    Newbie

  • Leden
  • Pip
  • 1 berichten
  • Jochemfey
Ik heb precies hetzelfde probleem en heb ook nog geen oplossing kunnen vinden, heb jij toevallig al een oplossing gevonden?


Advertentie

topicad2 topicad2Also tagged with one or more of these keywords: GTA V, GTA 5, installeren, installatie, loopt vast, download niet meer


Dit forum wordt onderhouden VR Master